Waar wij voor staan
Ons team bestaat uit gemotiveerde en ervaren digital natives. We zijn specialisten in het creëren, optimaliseren en organiseren van content, met alles wat daarbij komt kijken. Met veel enthousiasme werken we samen met onze opdrachtgevers aan uiteenlopende projecten. Wij gaan voor resultaat. Zo simpel kan het zijn. 

Het hart van Marble

In het casino is het goed om je kansen te spreiden, maar wanneer het content marketing betreft is het verstandig om doelgericht te werk te gaan. De volgende drie services zullen dan ook altijd centraal staan.

Content Creatie

In co-creatie. Wij schrijven teksten voor zowel online als offline gebruik.
Lees meer

Content Marketing

Herschrijven of redigeren. Wij geven bestaande teksten een opfrisbeurt.
Lees meer

Content Blueprint

Alles wat je nodig hebt om van jouw bedrijf een succes te maken. Op content gebied.
Lees meer
26+
Happy Clients
5+
Years Of Experience
598932+
words written
58+
Finished Projects
Executive Team
Al onze successen zijn het resultaat van teamwork, ervaring en all-round content kennis. De beste resultaten behalen voor jou? Graag. Met het volgende team:
Het verhaal van Marble

How it all began… 

2016

Hoe het begon
Wat begon bij een kantoorbaan bij Booking.com, mondde uit tot een idee. Van idee tot plan. Van plan tot bedrijf. Marble Content Marketing was geboren.

2017

Veel koffie later
Met niet één, niet twee, maar drie man sterk stond Marble in de kinderschoenen. Lange dagen, korte nachten, strakke deadlines - met maar één doel in het achterhoofd.

2018

Linkerbaan, gas
Succes. We gaan steeds meer mooie samenwerkingen aan en ons portfolio breidt zich uit. Marble groeit uit tot een volwaardige onderneming.

2019

Something big
Ons eerste eigen kantoor. In het hart van Amsterdam.

2019

En we gaan door
We verdriedubbelen ons klantenbestand met meer gave opdrachtgevers en het team breidt zich uit.

2020

Het jaar van '....'
2020- het jaar van de corona-bom. Ook wij kregen te maken met grote tegenslagen. In Q4 waren we terug, sterker dan ooit.
Wat onze opdrachtgevers vinden

Wij kunnen eindeloos doorpraten over content marketing. Extreme zelfpromotie, daar zijn we iets minder in. Onze opdrachtgevers en hun resultaten zijn daarom ook het beste bewijs van onze werkwijze.