Wat ons vaak wordt gevraagd

1. Content, wat is dat eigenlijk?

Letterlijk vertaald: inhoud. In de praktijk zouden we het echter definiëren als tekst, audio, video of fotografisch materiaal in welke vorm dan ook. Content kan op verschillende manieren worden geframed en toegepast. Informatief, commercieel, activerend, amuserend,  overtuigend, wervend – of gewoon leuk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

2. Wat houdt content marketing precies in?

Als je toch informatie aan je klanten geeft, waarom dan niet op de meest effectieve manier en er echt iets uithalen? Dit is waar content marketing om draait. Het juiste bericht, op het juiste moment, naar de juiste doelgroep. 

3. De hamvraag: wat moet het kosten dan?

Dat hangt ervan af. Niet gebaseerd op jouw gunfactor. Wel op de omvang, aard en complexiteit van het project. Om je toch van een richtlijn te voorzien, kunnen we je alvast verklappen dat ons uurtarief tussen de €85,- en €100,- zal liggen. Nooit meer, nooit minder.

4. Leveren jullie ook spoedteksten?

Zeker. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en gooien er voor jou gerust nog een kop koffie in. Wallen komen echter wel met een meerprijs. Ons spoedtarief houdt in dat wij 150% in rekening brengen voor de avonden, 200% in het weekend.

5. Wat zijn de voordelen van content marketing?

Een goed verhaal blijft hangen. Met content marketing geef je jouw bedrijf een stem en versterk je jouw positie online. Middels de kracht van woorden, reflecteren wij de visie van onze opdrachtgevers en gebruiken we content marketing om hun brand image te versterken. Neem zowel je klanten, als je werknemers mee in jouw verhaal.

6. Hoe belangrijk is SEO voor je website?

Kan Ben zonder Jerry? Search Engine Optimization is een onmisbare toepassing voor iedere website. Door een website te optimaliseren voor zoekmachines, worden de kansen vergroot om hoog te ranken op de juiste zoekwoorden en meer verkeer naar je website te trekken.

7. Hoe snel kunnen we in de startblokken staan?

Je kunt het vergelijken met je wekelijkse – of maandelijkse (hey, jaarlijkse)–  rondje hardlopen door het park. Halsoverkop van start gaan staat vrijwel gelijk aan blessures. Deze willen we graag voorkomen. Samen nemen we de tijd voor een warming-up, ofwel een kennismaking, vooronderzoek en een plan van aanpak. Dit kan een dag, een week of een maand duren; afhankelijk van jouw wensen. Wij rennen mee op jouw tempo.

Vraag nu jouw Offerte aan

  content marketing agency
  Twijfels?

  Wij snappen het. Nothing but the best is good enough. Kijk gerust nog even rond. Hier wat pagina’s die jouw laatste vragen mogelijk beantwoorden.

  Onze Opdrachtgevers

  Hier een overzicht van zowel recente- als huidige opdrachtgevers.
  Lees meer

  Nieuws & Updates

  Het laatste content marketing nieuws plus tips & tricks van Marble.
  Lees meer

  Over Ons

  Wij houden van persoonlijk zakendoen. Ontmoet ons team online.
  Lees meer