Indrukwekkende resultaten in no-time

Klinkt interessant, een content blueprint, maar wat is het nou eigenlijk? In het kort: alles wat je nodig hebt om van jouw bedrijf een succes te maken. Op het gebied van content. Wij nemen alles wat jouw bedrijf en industrie uniek maakt onder de loep en stellen op basis hiervan een gedetailleerde content blueprint samen. Denk hierbij onder andere aan een huisstijl, algemene esthetiek, richtlijnen en tone of voice. Met dit content handboek heb je voortaan een ijzersterke contentstrategie binnen handbereik, waar iedereen gebruik van kan maken. Zowel huidige- als toekomstige werknemers.

26+
Happy Clients
5+
Years Of Experience
11+
SEO Winners
58+
Finished Projects
Voor wie is dit?

Drie signalen die aangeven dat jouw bedrijf wel een Content Blueprint kan gebruiken.

1. De Newbies

Je wordt wekelijks gebombardeerd met vragen als: 'is deze foto geschikt voor social?', 'Kan dit online?', 'Wat zijn de inloggegevens van...?' En ga zo maar door. Vervelend en al met al behoorlijk tijdrovend. In onze ogen onnodig.

2. Gebrek aan Richting

Per maand, of per manager, is er een compleet nieuwe visie op online content. En dat is te zien. Jullie gaan waar de wind waait. Content vereist echter een lange termijn visie om er op den duur de voordelen van te plukken.

3. Gewoon geen Idee

Content. Tja. Geen idee wat het is, maar iedereen heeft het erover dus het moet maar.
Nieuws

Het laatste content marketing nieuws plus tips & tricks van Marble.