Wanneer kies je voor content optimalisatie?
Soms raakt een tekst verouderd doordat een bedrijf is uitgebreid, de dienstverlening is aangepast, of doordat de informatie simpelweg niet meer voldoet aan de huidige visie. In deze voorbeelden is het verstandig, of zelfs noodzakelijk, om een tekst te redigeren. Het redigeren, ook wel optimaliseren, houdt in dat de bestaande content zodanig wordt aangepast dat deze weer helemaal up-to-date is en in lijn met de huisstijl. Buiten dat dit belangrijk is om de doelgroep te blijven aanspreken, kan het er ook voor zorgen dat er een hogere positie in de Google-zoekresultaten wordt behaald.
Content optimalisatie

Wanneer bloemen niet bloeien, is het noodzakelijk om de omgeving te veranderen waarin zij groeien. Heb je aandacht besteed aan je content, maar ben je niet tevreden over bereik en conversie? Geen paniek, wij zijn namelijk goede tuiniers. Door jouw content te herzien en de benodigde aanpassingen te maken, zal het bloeien als nooit tevoren. Een greep uit onze content optimalisatie services

5989322+
Words written
26+
Happy Clients
Optimalisatie

Website teksten

Is er al een tijd niet meer omgekeken naar de website? Of heb je het idee dat de tone-of-voice toch niet helemaal overkomt? Wij analyseren en optimaliseren bestaande pagina's.
content optimalisatie

Blogs

Blogs schrijven is leuk, maar maak je ook gebruik van de juiste keywords. Nee? Zonde. Door het optimaliseren en implementeren van zoekwoorden in bestaande blogs word je steeds aantrekkelijker voor zoekmachines.
content optimalisatie

Nieuwsbrieven

Een nieuwsbrief stuur je natuurlijk niet voor niks. Ben je er zeker van dat deze het gewenste effect teweeg brengt? Met kleine aanpassingen komen we vaak al een heel eind.
content optimalisatie

E-mail templates

Een krachtige e-mail is het halve werk. Kom jij even sterk over via de mail als in het echte leven? Wij nemen e-mail templates onder de loep.
content optimalisatie

Algemeen

Staat jouw gewenste service er niet direct tussen? Geen zorgen. Vrijwel alles met betrekking tot content optimalisatie is bij ons mogelijk.
Check nu de content van jouw website