Kijk verder dan Nederland.

Een Nederlands- én Engelstalige website. Het hebben van een internationale blik in ons kleine kikkerlandje is te allen tijde van belang en in tegenstelling tot andere content uitingen, is de toegevoegde waarde van een Engelstalige website al snel tastbaar. Dit geldt zelfs voor kleinere ondernemingen en voor bedrijven die zich niet als internationaal profileren. Door een bedrijfswebsite tweetalig aan te bieden wordt niet alleen het klantbereik enorm vergroot, het heeft ook een positieve invloed op de ranking in zoekmachines zoals Google. 

Al je het doet, doe het dan goed

Anders kun je het beter niet doen. Hard, maar waar. We kennen het allemaal, die overmoedige collega binnen het bedrijf die zegt: “joh, ik spreek vloeiend Engels, ik vertaal het wel.” Het resultaat? We laten Louis even aan het woord:

Dat kan beter. Gelukkig hebben wij een team dat je hier maar al te graag mee helpt, aangestuurd door onze native (UK) English speaker en Senior Digital Strategist Caitrina. Hoe wij te werk gaan is simpel. In plaats van één op één de Nederlandse teksten te vertalen, gaan wij op zoek naar de beste zinsopbouw in het Engels. Zo voorkomen we dat de kracht van de tekst gaandeweg verloren gaat. Daarnaast biedt het laten vertalen van teksten de unieke kans om gebruik te maken van SEO technieken. Je kunt nu immers ranken in zowel het Nederlands als Engels. Wij gaan op zoek naar de beste zoekwoorden in jouw markt en implementeren deze in de Engelse vertalingen.

content marketing agency
Check nu de content van jouw website

[mc4wp_form id=”357″]