Accell Group
Bij Marble geloven we niet in een one-size-fits-all strategie als het gaat om content creatie. Iedere opdrachtgever en situatie is uniek: soms zijn we een verlengstuk van het team, terwijl we op andere momenten als externe experts aan het werk gaan. Voor de creatie van nieuwe content voor de PACE, E-NOVA en KIMERA-lijnen van het fietsenmerk KOGA had Accell Group behoefte aan het laatste. Na een duidelijke briefing vanuit Accell Group konden wij doen waar we goed in zijn: het aanleveren van kraakheldere copy, meteen klaar voor gebruik.

Marble x Accell Group

Zoveel mogelijk mensen een fantastische fietservaring bieden, dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait bij Accell Group. Het moederbedrijf achter fietsgiganten als Batavus, Haibike, Raleigh, KOGA en Sparta bedient meer dan 80 landen met fietsen en fietsaccessoires. Hiermee is het de onbetwiste Europese marktleider op het gebied van e-bikes. Om hun motto zowel online als offline tot uiting te te brengen, benaderen ze Marble voor de creatie van nieuwe product omschrijvingen.

Project Highlights

Copywriting

Creatie van product descriptions voor 5 productieseries

Crossmediale publicatie

Op de KOGA-website, in brochures en het bestelplatform

Samenwerking

Accell Group was bekend met het werk van Marble en benaderde ons daarom voor één van hun vijftien dochterondernemingen, het Nederlandse KOGA. Zij maken e-bikes en luxe stads- en toerfietsen. Voor de lancering van verschillende nieuwe modellen waren productomschrijvingen nodig.

Wij hebben voor KOGA de omschrijvingen van modellen uit de PACE, E-NOVA, KIMERA, COLMARO, WORLDTRAVELLER, GRANDTOURER en F3-lijnen geschreven. Deze zijn crossmediaal gepubliceerd, waardoor het een grote doelgroep heeft bereikt: onze content komt terug op de KOGA website, in de brochures van fietsenwinkels en op KOGA’s eigen bestelplatform. 

Er waren vrijwel geen aanpassingen nodig en de teksten konden direct gebruikt worden. De samenwerking met Accell Group was precies zoals Marble het liefste werkt: efficiënt, kwalitatief en met een tevreden klant aan het einde van de fietsrit.

Testimonial

“Marble Content Marketing heeft mij perfect geholpen met het creëren van nieuwe content voor onze website. Een erg leuke, professionele schrijfstijl en bovenal kwalitatief! De samenwerking was perfect, snelle respons en een goede manier van samenwerken. Zeker aan te raden!”

Kevin Groten

Content Manager KOGA
KOGA PACE e-bike

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.