Dept

D

ept is een fully integrated digital agency waar creativiteit, technologie en data worden gecombineerd. Het team bestaat uit professionals op het gebied van design, digital, marketing en commerce. 

Dept: “Onze samenwerking met 's werelds beste partners biedt ons de mogelijkheid om grootschalig en wereldwijd websites uit te rollen, persoonsgerichte ervaringen te creëren en effectieve strategieën voor marketing automatisering te implementeren. Samen verleggen we de grenzen van wat technologisch mogelijk is en brengen we onze ideeën tot leven.”

Opdrachtgever:
Dept
Sinds:
Maart 2019
Website:
Dept.com
Categorie:
Digital
Share Project:

Onze Samenwerking

 Wij zijn één van deze partners. In opdracht met Dept ondersteunen wij hen bij diverse grote projecten. Denk hierbij aan content creatie, optimalisatie, het vertalen van teksten (EN-NE) en SEO werkzaamheden. 

SEO Content Strategy

Copy Writing

Vertalingen

”Ik heb in het afgelopen jaar een aantal maal gebruik mogen maken van de diensten van Marble Content Marketing en tot op heden ben ik zeer tevreden over de samenwerking.
Het contact verloopt altijd zeer aangenaam, we kunnen snel schakelen en het opgeleverde materiaal getuigd van goede kennis en ervaring. Een aanrader!
Joost van Gelder, Resource Manager Dept

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.