Greenbeauty Market

Greenbeauty Market is een one-stop-shop voor alle vegan, natuurlijke en dierproefvrije beautyproducten. Er worden alleen samenwerkingen aangegaan met de beste indie brands, die net zo gepassioneerd zijn over clean beauty als Greenbeauty Market zelf. 

Wanneer je door de website scrolt, word je geheid hebberig van al het moois dat je tegenkomt. Gezichtsproducten, make-up, shampoo: noem het maar op, je vindt het er allemaal. Alle producten zijn uitvoerig getest door de Greenbeauty Market Experts. Shoppen met een goed gevoel, daar houden we van! 

Marble is sinds de oprichting van Greenbeauty Market betrokken bij de online content marketing van de website en hun social media-outlets. Daarnaast, hebben we tot heden alle product descriptions, categorie omschrijvingen en blogs Engelstalig geoptimaliseerd en vertaald (NL).

Opdrachtgever:
Greenbeauty Market
Sinds:
Maart, 2019
Website:
greenbeautymarket.com
Categorie:
Digital
Share Project:

Product descriptions

Categorie omschrijvingen

Blogs

Ginger en Caitrina hadden binnen no time de juiste tone of voice te pakken. Superlekker dat zij zo zelfstandig en snel kunnen schakelen. Ze schrijven inmiddels al maanden onze teksten en ik vertrouw hen hierin blind. Krijg van klanten ook ongelooflijk veel complimenten over de teksten: ze hebben bij ons de lachers op de hand. Toppers.
– Geertje Van Bavel, Greenbeauty Market

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.