Holy Fools

Holy Fools: een van Nederlands grootste spelers op het gebied van commercials en online video content. Van spraakmakende commercials tot impactvolle content – voor de Fools is niets te gek. Het zal dan ook niet als een verrassing komen dat klanten als Albert Heijn, ABN AMRO en KPN de Fools altijd weten te vinden. De kracht van Holy Fools? Dingen anders doen dan de rest, altijd de beste invalshoek vinden en vooral zichzelf niet té serieus te nemen.

Marble x Holy Fools

Groeien op social media, meer naamsbekendheid verwerven, een branding die boekdelen spreekt en mensen trekken die goed passen bij het team van Fools. Dat is het doel waaraan Marble en Holy Fools gezamenlijk werken. En met gezamenlijk, doelen we ook écht op gezamenlijk. Ditmaal geen overname van de social kanalen, maar een continue samenwerking tussen twee bureau’s waarbij regelmatig overleg plaatsvindt en er in teamverband wordt nagedacht over content en adviezen. De basis hiervoor werd gelegd bij ontwikkeling van het brandbook, waarin Marble strakke richtlijnen ontwikkelde voor de inzet van Holy Fools als merk op social media. 

Project Highlights

+34% volgers op Instagram

Holy Fools kreeg maar liefst 34% meer volgers op Instagram en de interactiegraad steeg met +17%

Nieuwe talenten aannemen

Het online succes is ook merkbaar in het aantrekken van een nieuwe generatie Holy Fools

+134% interactie LinkedIn

De interactie op LinkedIn steeg met 134% en de Fools kregen 38% meer volgers

De Fools op social media

Door deze innige samenwerken hebben we op een organische wijze snel groei weten te realiseren. Daarnaast is op de social kanalen van Holy Fools de strategie mooi doorgevoerd en komt de persoonlijkheid van de Fools goed tot uiting. Op Instagram nemen ze je mee in hun dag, leer je het team kennen en worden de nieuwste commercials geshowd. De wereld kennis laten maken met de Fools en alles waar ze goed in zijn is het primaire doel van de posts. Holy Fools geeft Marble daarnaast de vrijheid om creatieve ideeën tot uiting te brengen (daar worden we blij van) en soms zelfs nét even over de rand te gaan voor de meeste impactvolle content. Altijd fijn. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.