Lemonade

V

ergeet alles wat je dacht te weten over verzekeraars. De Amerikaanse Verzekeringsgigant Lemonade doet het namelijk allemaal nét even anders. Niet-geclaimd geld aan goede doelen geven, bijvoorbeeld.

Binnen Europa kreeg Duitsland de primeur, maar nu is Nederland aan de beurt. Om de betreding van de Nederlandse markt in goede banen te leiden werd Marble benaderd. Vanaf januari 2020 ondersteunen wij Lemonade met trots met hun Nederlandstalige marketing copy. Denk hierbij onder meer aan het schrijven van advertentieteksten voor social media én zoekmachines.

De focusgroep van Lemonade: Millennials. Kenmerken: een tikkie eigenwijs, maar ook rebels en erg bewust van maatschappelijke ontwikkelingen. Hier hebben wij alle content-uitingen vanuit Lemonade op aangepast en een tone of voice neergezet die relatable is, humor bevat en toch conversie verhogend werkt. Belangrijk in onze samenwerking is het actief meewerken aan nieuwe campagnes en online marketing materialen, de all-round kennis van Nederlandse copy en een langetermijnvisie.

Ook na de lancering van Lemonade in de Nederlandse markt zullen wij Lemonade blijven ondersteunen en adviseren op gebied van Nederlandse tekst. Een samenwerking waar we trots op zijn!

Opdrachtgever:
Lemonade
Sinds:
Februari, 2020
Website:
lemonade.com
Categorie:
Verzekeringen
Share Project:

Inge Lammertink

Growth Specialist, Lemonade Inc.
Marble Content Marketing heeft ad copy voor de creatives en Google Search ads voor onze Nederlandse launch geschreven. Het hele creatieve proces was vlot, prettig en transparant. De materialen werden snel geleverd en er was een direct begrip van onze tone of voice en merk. Ze stonden altijd klaar voor een gesprek of nieuw project en de uiteindelijke copy had weinig aanpassingen nodig. Een plezier om mee te werken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.