Spaarnwoude
Marble werkt sinds eind 2019 samen met Spaarnwoude aan de online marketing van het recreatieschap. Zo onderhouden we vanuit een doordachte strategie de social media op maandelijkse basis. En gelukkig stopt het daar niet: wij helpen Spaarnwoude bij het plannen van evenementen, onderhouden van het CMS en staan klaar voor ad-hoc content uitdagingen.

Het recreatieschap

Spaarnwoude is even de grote stad ontvluchten en tot rust komen in een oase van groen. En dan is er tóch ontzettend veel te beleven. Natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, vogelspotters, klimmers, ruiters, ondernemers, skeeleraars en skileraars; voor iedereen is er hier plek en dat op slechts een steenworp van Amsterdam en Haarlem. Ook duizenden festivalgangers vinden jaarlijks hun weg naar Spaarnwoude, dankzij onder meer Awakenings, LatinVillage en Mysteryland die worden georganiseerd op een van de grootste festivalterreinen van Nederland.

Project Highlights

Allround content samenwerking

Van marketingstrategie tot knallende social content

Community building

Het opzetten van een groeiende social community en deze onderhouden

Voor de lange termijn

Al meerdere jaren zijn we de rechterhand van Spaarnwoude voor everything social

Samenwerking

Spontane zomeravondbarbecues met een stel goede vrienden? Een festival pakken, klimmen op een van de meest bijzondere klimmuren van Nederland, of juist rustig met je trouwe viervoeter in de natuur wandelen? De redenen waarom mensen naar Spaarnwoude gaan zijn niet op twee handen te tellen. De online aanwezigheid en marketing van het recreatieschap moet daarom deze diversiteit aan mensen en activiteiten reflecteren. Marble ondersteunt Spaarnwoude hierbij door het maken van aansprekende social content en het onderhouden van een groeiende community op Facebook en Instagram. En dat al 2+ jaar and counting. 

"Marble Content Marketing levert een structurele bijdrage aan kwalitatief goed geschreven tekst voor de website en social media. Het Marble team werkt gestructureerd en de fijne samenwerking met de dames zorgt voor vertrouwen dat het werk goed wordt uitgevoerd."

Jorinte Smits

Communicatieadviseur, Recreatie Noord-Holland

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.