Spaarnwoude

Spaarnwoude is een plek voor iedereen die graag buiten is. Een plek waar evenementen, activiteiten en natuurbehoud hand in hand gaan. En dat inmiddels al 50 jaar lang.

Of je nou een fervent wandelaar bent, een doorgewinterde festivalganger, of het gewoon lekker vindt om zo nu en dan in een mooie, groenrijke omgeving te vertoeven: Spaarnwoude is de place to be.

Marble werkt sinds eind 2019 samen met Spaarnwoude aan de online marketing van het recreatieschap. Zo onderhouden we vanuit een doordachte strategie de social media op maandelijkse basis. En met trots kunnen we zeggen dat onze samenwerking verder gaat dan dat: wij helpen het recreatieschap ook bij het plannen van evenementen, onderhouden hun website en staan altijd klaar voor verzoekjes of vragen tussendoor.

Voor Spaarnwoude zetten we graag dat stapje extra.

 

 

Opdrachtgever:
Spaarnwoude
Sinds:
Oktober, 2019
Website:
spaarnwoude.nl
Share Project:

Jorinte Smits

Communicatieadviseur, Recreatie Noord-Holland
"Marble Content Marketing levert een structurele bijdrage aan kwalitatief goed geschreven tekst voor de website en social media. Het Marble team werkt gestructureerd en de fijne samenwerking met de dames zorgt voor vertrouwen dat het werk goed wordt uitgevoerd."