Mensen houden van goede content. Soms is het een ad.

Het adverteren via social media platformen, kortweg social advertising, biedt een goede kans om behoefte te creëren bij jouw doelgroep. Er wordt interesse gewekt in jouw product, dienst of concept op een strategische manier via platformen als Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

Advertenties lopen natuurlijk pas lekker als het publiek ook daadwerkelijk zit te wachten op jouw content. Hier moet de gehele advertentie zo goed mogelijk op worden afgestemd. Door de uitgebreide segmentatie-mogelijkheden op bijvoorbeeld leeftijd, woonplaats of interesse, kun je via social advertising je doelgroep goed bereiken voor prospecting of remarketing doeleinden.

En, hoe cliché het ook klinkt: meten is écht weten wanneer het gaat om social advertising. Want wij kunnen wel denken dat we de juiste doelgroep te pakken hebben, maar als dit uit de resultaten niet blijkt, moeten we de advertentie toch aanpassen. Hetzelfde geldt voor de advertentie content, de budgetbepaling en ga zo maar door. Bij ons staat social advertising dan ook gelijk aan het continu verbeteren van de ads, waardoor ze uiteindelijk perfect aansluiten bij de doelgroep en het marketingbudget zo efficiënt mogelijk wordt besteed.

En dat vertaalt zich in meer zichtbaarheid, leads en sales!

Wil je je social advertising uitbesteden? Dan bij je bij Marble Content Marketing aan het goede adres. Wij helpen je verder met:

  • Instagram Advertising
  • Facebook Advertising
  • Pinterest Advertising
  • YouTube Advertising

Vandaag nog aan de slag met jouw advertenties?