Caitrina van Veen

Speciality:
Localisation Expert
Experience:
4 jaar
Email:
caitrina@marblecontentmarketing.com
Phone:
+31 6 400 891 29

Personal Information

Klaar om internationaal te gaan? Dan zit je bij Caitrina goed. Onze half Ierse, half Nederlandse Digital Strategist en SEO vertaalster heeft een interculturele blik en kan helpen jouw bedrijfsvisie in perfect UK Engels te verwoorden. Welke tone of voice er ook nodig is, ze pakt het makkelijk op. Check hier haar werk voor Green Beauty Market; product descriptions, categorie omschrijvingen en blogs, vrijwel alle teksten op deze website zijn door onze Caitrina geschreven. Dad jokes and millenial vibes included.

Aan het andere eind van het spectrum is werk dat ze heeft geleverd voor YourHome Makelaardij. Hier heeft ze de gehele Engelse website geschreven met een professionele en moderne tone of voice. Als een echte kameleon maakt ze zich iedere schrijfstijl moeiteloos eigen. 

Het fijne is dat de teksten niet alleen in goed (en native) UK Engels zijn geschreven – ze zijn ook nog een SEO geoptimaliseerd. Wat betekent dat je website niet alleen mooie en informatieve Engelse tekst bevat, maar dat deze het ook nog eens goed doet op Google. Twee vliegen in een klap.

Caitrina is afgestudeerd in European Studies (B.Sc) en Communicatie Wetenschappen (M.Sc) en heeft sindsdien altijd in de marketing- en content sector gewerkt. Naast content marketing heeft ze een passie voor kunst en houdt ze zich bezig met zang en gitaarspel. 

Skills

SEO
70%
Translations
95%
Cross cultural communication
86%

Experience

  • Kan (bijna) vloeiend Frans en heeft ook een halfjaar in Parijs gewoond.
  • Heeft gedurende haar European Studies bachelor vooral een focus gehad op intercultural communication – een vakgebied waar ze tot op de dag van vandaag door geïntrigeerd is.
  • Blijft altijd op de hoogte van alle social media trends – noem een meme en ze kent het. Haar favoriet op dit moment is Woman Yelling At A Cat. 
Stuur mij een bericht