Dyan Kloosterboer

Functie:
Managing Editor
Ervaring:
6+ jaar
Email:
dyan@marblecontentmarketing.com
Telefoonnummer:
+20 21 01 858

Persoonlijke informatie

Behoefte aan een knap stukje Nederlandse tekst? Dan moet je bij mede-Marble-oprichter Dyan zijn. Haar schrijfstijl: vlot, beeldend, persoonlijk, het liefst met een vleugje humor, maar ook zakelijk als het moet. Uiteraard grammaticaal correct; ze is namelijk een echte taalnerd. Naast het schrijven van tekst, kan je haar ook inzetten voor het redigeren van bestaande stukjes of vertalingen van Engels naar Nederlands en andersom.  Aan ervaring heeft zij geen gebrek: zij werkte voor internationale merken, maar ook voor startups en middelgrote bedrijven. Altijd met evenveel enthousiasme en een positieve mindset.

Dyan is niet vies van de technische kant van content en zorgt ervoor dat ook Google haar stukjes graag leest en beloont met een goede ranking positie. Teamwork staat bij haar hoog in het vaandel. Haar filosofie: alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je veel verder. Ze houdt dan ook van tweezijdige communicatie en een transparante werkwijze.

Is Dyan niet aan het schrijven, dan bezoekt ze Amsterdamse restaurants als recensent – waar ze dan vervolgens ook weer stukjes over tikt. Nieuwsgierig? Snappen we. Hier lees je een restaurantrecensie van haar hand en hier een uitgewerkt interview dat zij schreef. Nu we er zo over nadenken, is ze dus eigenlijk altijd aan het schrijven. Of honden aan het knuffelen. Zij is een erkende ‘petsitter’ in Amsterdam en omstreken; je kunt je hond met een gerust hart bij haar achterlaten. Deze duizendpoot heeft veel interesses – te veel om op te noemen eigenlijk – dus we laten het hier maar bij. Is zij de Content Marketeer die je zoekt? Dan vertelt ze je graag meer over haarzelf én over Marble. Maar, het meest benieuwd is ze naar jóuw verhaal.

Werkzaamheden

Schrijven
90%
Redigeren
85%
Vertalen
75%

Weetjes

  • Een paar jaar geleden begon Dyan met het schrijven van een roman. Jup, deze ligt nog steeds op de plank, maar ooit in de boekhandel. Hopelijk.
  • Dyan is niet vies van een feestje en bezoekt graag festivals. Waar ze, uiteraard, ook weer over schrijft.
  • Op een vrije dag is ze het liefst creatief bezig en schildert en tekent ze erop los. Dyan kan aardig overweg met Adobe programma’s InDesign en Illustrator.

Stuur mij een bericht