Ginger Spierings

Functie:
Head of Strategy
Ervaring:
5+ jaar
Email:
ginger@marblecontentmarketing.com
Telefoonnummer:
020 - 21 01 858

Persoonlijke Informatie

De volgende mede-oprichter van Marble Content Marketing is Ginger. Ginger is werkzaam binnen het team als Content Strategist en is dan ook het liefst de hele dag bezig met het uitwerken van onze zogeheten Content Blueprints. Maar dan ook echt, de hele dag. Gelukkig voor de rest van het team doet ze dit niet en wordt ze ook enorm enthousiast van social media en van het schrijven van doelgerichte teksten/blogs. Kortom, 24 uur in een dag is vaak te weinig.

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar haar schrijfstijl. Logisch, het is en blijft een –misschien wel jouw- copywriter in de basis. Die nieuwsgierigheid voeden we graag. Klik hier voor een Engelstalig stuk gepubliceerd in de Australische Body & Soul, of hier voor een blog geschreven voor onze vaste opdrachtgever Greenbeauty Market met daarin alles wat je ooit wilde weten over koffie – klik wel even op de Engelse vlag voor de juiste versie. De oplettende kijker was het misschien al opgevallen, maar Ginger werkt het allerliefste voor opdrachtgevers in de reis-, lifestyle of creative industry. Vergeet ook horeca niet; hotels, restaurants en cafés. Daar waar haar passie ligt, werkt (schrijft) ze gerust het klokje rond.

Met betrekking tot content strategieën ligt het een tikkeltje anders. Van scheermessen tot theezakjes; een passende content strategie uitwerken die daadwerkelijk een impact gaat maken, maakt haar te allen tijde zielsgelukkig.

In haar vrije tijd gaat Ginger graag op reis en houdt ze actief een reiswebsite bij. Deze website, www.whatisitgoingtocostyou.com, is tevens een reflectie van haar andere voorliefde: fotografie. Recent is Ginger onder andere fotograaf geworden voor het alom bekende Getty Images.

Werkzaamheden

Social media
85%
Content strategy
95%
Copy writing
75%

Weetjes

  • Een self-taught WordPress nerd. Mocht je je afvragen wie onze website heeft gemaakt, is bij deze je vraag beantwoord.
  • Andere guilty pleasures naast wijn drinken? Google en zijn webmaster tools. Ginger kan uren dwalen in de data van Search Console, Analytics en AdWords.

Stuur mij een bericht