Marble is een one-stop-shop; alles dat met content te maken heeft, past precies in ons straatje. Of het nu gaat om content-creatie, social media-strategie, SEO-optimalisatie, of het creëren van een een pakkende brochuretekst: je hoeft niet verder te kijken.

Content Creatie

Blogteksten, brochureteksten, marketing materialen, websitetekst: het behoort allemaal tot de content familie. Wij zijn deze onderneming begonnen vanuit onze passie voor content en alles dat hierbij komt kijken. Wij doen niets liever dan het creëren van een solide, strategische content strategie die jouw bedrijf naar een volgend niveau tilt. We gaan de uitdaging graag samen aan.

Content Optimalisatie

Wanneer bloemen niet bloeien, is het noodzakelijk om de omgeving te veranderen waarin zij groeien. Heb je aandacht besteed aan je content, maar ben je niet tevreden over bereik en conversie? Geen paniek: wij zijn namelijk goede tuiniers. Door jouw content te herzien en de benodigde aanpassingen te maken, zal het bloeien als nooit tevoren. 

Social Media Strategie

De potentie van jouw bedrijf is eindeloos, maar is jouw clientèle zich hiervan bewust? Social Media-kanalen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn zijn geschikte outlets om jouw verhaal kenbaar te maken onder de relevante doelgroep. Enkel het selecteren van de juiste outlets is echter niet genoeg; je moet weten wat je moet posten, wanneer je het moet posten en hoe je het moet posten. 

Analytisch advies

Niet iedereen is jouw klant. Ja, laat dit een seconde op je inwerken. Dit betekent het volgende: niet iedereen hoeft je leuk te vinden of jouw producten te kopen. Maar, de juiste mensen moeten je wel leuk vinden. Wie zijn jouw mensen? Dit is waar het analytische aspect van content marketing om de hoek komt kijken. Wij zijn gek op analyseren en voorzien jou graag van de benodigde informatie in een visueel overzicht. 

Search Engine Optimization

We kijken graag naar content marketing op de volgende manier: content is king en Search Engine Optimization (SEO) is queen. Search Engine Optimization is een onmisbare toepassing voor iedere website. Door een website te optimaliseren voor zoekmachines, worden de kansen vergroot om hoog te ranken op de juiste zoekwoorden en meer verkeer naar je website te trekken. Echter zal enkel het gebruik van zoekwoorden niet het gewenste resultaat teweeg brengen. Zonder goede content is het alsnog onmogelijk om bovenaan de zoekresultaten te komen.

Influencer Marketing

Wees niet verlegen, maar pak je podium. Jouw merk verdient een stem, een menselijke stem om precies te zijn. Wij brengen je graag in contact met de beste influencers uit jouw industrie. Wij werken samen met verschillende influencers, zoals bloggers, YouTubers en atleten. Deze influencers brengen jouw merk onder de aandacht van hun volgers, waardoor het ook jouw publiek wordt. Je zult al snel merken dat de samenwerking met de juiste influencers zeer waardevol zal zijn.